קונדטוריה

טעם של מקצוע, ריח של עתיד

מגמת הקונדיטוריה בבית הספר עתיד מגשימים נפתחה מתוך רצון לאפשר לתלמידים לפתח כישורים מעשיים, יצירתיים ומבוקשים בעולם הקולינריה. 

המגמה מעניקה לתלמידים ידע, מיומנויות וניסיון בתחום האפייה, הקינוחים והקונדיטוריה המקצועית – בשילוב ערכים של אסתטיקה, דיוק, עבודה בצוות, ותודעת שירות גבוהה. 

מה לומדים במגמה? 

  • יסודות האפייה והכנת בצקים 
  • קינוחים אישיים ועבודת שוקולד 
  • עיצוב עוגות וטכניקות מתקדמות 
  • בטיחות, היגיינה וניהול מטבח 
  • יזמות ותמחור בעולם הקולינריה 

מה מקבלים? 

  • תעודת הסמכה מקצועית בתחום הקונדיטוריה 
  • ניסיון מעשי במטבח מקצועי 
  • הכנה להשתלבות בתעשיית המזון או להמשך לימודים קולינריים 

למי זה מתאים? 

לתלמידים עם אהבה לאפייה, יצירתיות, סבלנות לעבודה מדויקת ורצון להתמקצע במקצוע עם עתיד מתוק ומגוון.